Vlaams Belang voert 11 juli campagne: ‘Dit is Vlaamse grond!’

Naar aanleiding van 11 juli wil het Vlaams Belang opnieuw onderstrepen dat deze Vlaamse feestdag niet mag verworden tot een flauw afkooksel waarbij communautaire eisen in de ijskast worden gezet voor onbepaalde duur.

Onder de slogan ‘Dit is Vlaamse grond’ zal onze partij een actueel thema op de voorgrond plaatsen. De toenemende verloedering in de grootsteden, de verfransing in Brussel en de rand, de islamisering: het zijn allemaal tekenen aan de wand die aantonen dat vervreemding en chaos heersen. Er moet een halt worden toegeroepen aan het inpalmen (zowel letterlijk als figuurlijk) van onze grond en cultuur. Daarom zeggen wij van de kust tot in de Voerstreek: “Dit is Vlaamse grond.”

Net als de voorbije jaren schenkt het Vlaams Belang een origineel hebbeding aan mensen die op 11 juli hun leeuwenvlag uithangen. 

Vanzelfsprekend rekenen we erop dat al onze leden en sympathisanten op 11 juli ‘vlaggen’.  Mocht uw vlag echter al wat slijtage vertonen of kent u iemand die een (nieuwe of extra) vlag kan gebruiken, contacteer ons gerust. Wij zorgen ervoor!

Op 11 juli hang ik de Vlaamse leeuw uit!

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail