Najaarscampagne: ‘Bespaar op asiel, niet op eigen mensen’

‘Bespaar op asiel, niet op eigen mensen’. Met die slogan lanceerde het Vlaams Belang zijn nieuwe campagne die in het teken staat van de oplopende asielfactuur.

Asielcampagne-FBbanner

Tijdens een druk bijgewoonde persconferentie stelde de partij zijn visie en programma voor met betrekking tot het falende asiel- en migratiebeleid.

Concrete inhoud campagne

In de loop van deze week krijgt iedereen het huis-aan-huisblad van de partij in de bus. Daarin wordt de enorme kost van de opvang van asielzoekers geplaatst tegenover de besparingen en lastenverhogingen waarmee de Vlamingen worden geconfronteerd. Daarnaast stelt het Vlaams Belang ook zijn alternatieven voor. Voorbeelden uit landen als Denemarken, Australië, Slovakije, … tonen aan dat het wel degelijk anders kan.

Met een originele marktfolder in de hand zorgen onze militanten ervoor dat de oplossingen van het Vlaams Belang verder bekendgemaakt worden. Ook via de sociale media wordt heel wat materiaal voorzien om de standpunten te verspreiden.

Ook u kan uw steentje bijdragen. Deel onze standpunten en plaats of deel ze verder via de sociale media. Op deze manier kunnen we met zijn allen de mediaboycot omzeilen.

We rekenen op uw steun!

Via deze link kan u de persconferentie en onze voorstellen ter zake herbekijken. http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/11140

FacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail